Woningen (Actieprogramma)

Inleiding

Iedereen heeft  onderdak nodig. Het hebben van een woning moet beschouwd worden als een primaire behoefte. Het is onacceptabel dat woningen verhuurd worden met als doelstelling het maken van winst. Iedereen die in een woning wil wonen moet de mogelijkheid hebben om een woning te kopen voor de reële waarde.

Programmapunten

 

Ruimtelijke ordening en planologie

1. Het Nederlandse volk moet de mogelijkheid hebben om zelf te bepalen welke woningen geproduceerd gaan worden, waar, op welke manier, en door wie. Iedereen krijgt de mogelijkheid om een woningen voor de reële (werkelijke) waarde te kopen.

2. Nieuwe woningen worden verplicht aangesloten op duurzame energieleveranciers.

3. Woningcorporaties gaan duurzame woningen maken.

4.Verschillende woningen worden gemaakt op basis van de vraag vanuit de samenleving.

5. Mensen zijn vrij om zelf te bepalen waaraan zij hun geld uitgeven. De maatregelen om ‘scheefwonen’ tegen te gaan worden teruggedraaid.

6. Woningen mogen niet verhuurd worden met als doelstelling het maken van winst. Mensen hebben onderdak nodig. Woningen moeten daarom voor hun reële waarde (werkelijke waarde) worden verkocht.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>